Лабораторна робота №1. Основні поняття Вікі.
|
|
andronatiy | Дата: Четвер, 17.09.2009, 10:28 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Дайте відповіді на такі запитання : - Що найбільше сподобалось Вам з матеріалу лабораторної роботи? - Що викликало найбільші труднощі?
|
|
| |
Маргошка=) | Дата: Субота, 03.10.2009, 14:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
| З матеріалу цієї лаби мені найбільше сподобалось те, що вона вся дуже легка, навіть для тих, хто вперше побачив Інтернет Так як зараз більшість моїх одногрупників мають аккаунт на сайті "vkontakte.ru", то перша частина лаби (створення поштової скриньки) вже у всіх зроблена. Труднощів з лабою маже не виникало, але, на мою думку, краще створити інструкцію зі створення власної сторінки користувача саме на сайті нашої Вікі, тому що не дуже зручно переходити на інший сайт (можна потім заплутатись). Взагалі мені дуже подобається вивчати середовище Інтернет, тому що деякі речі нові і цікаві для мене!
My LOVE is like Wow!!! My FAMILY is like HEAVEN!!! My FRIENDS are THE BEST!!! And I'm completely HAPPY!!!!!!!!!
|
|
| |
Леночка | Дата: Неділя, 25.10.2009, 16:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Мені сподобалося те, що вона не складна для тих, хто має доступ до інтернету. В ній все добре пояснюється, тому я її швидко виконала. Складності з лабою в мене виникли коли я хотіла завантажити фото. Я зразу не могла зрозуміти як зробити нормальний розмір і як правильно розмістити його на своїй сторінці. Але все-одно для мене цікаво вивчати Вікі.
|
|
| |
Kurtishan_Yulia | Дата: Четвер, 26.11.2009, 10:55 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Мені все сподобалось! Тому що інтернет це взагалі дуже цікаво!!! Можливо я щось зрозуміла не одразу , але завдяки підтримки друзів все стає ясно! І взагалі я труднощів не бояся!!!
|
|
| |
OlgaST91 | Дата: Четвер, 26.11.2009, 11:01 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Перша лаба мені сподобалась, тому що вона не містила нічого складного Складнощів не виникало!
|
|
| |
Stas_Tovs | Дата: Четвер, 26.11.2009, 11:01 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Мені сподобалася перша лаба...тому що, в мене не виникало труднощів з нею, і це мене дуже потішило...
|
|
| |
boba | Дата: Четвер, 26.11.2009, 19:00 | Повідомлення # 7 |
Рядовой
| Маючи вдома інтернет, виконувати цю роботу досить не складно! Досить докладно викладений матеріал. Інтернет - це найцікавіша тема, яку ми вивчали)))) Складностей,майже не виникало...
|
|
| |
Katronchik27 | Дата: П`ятниця, 27.11.2009, 15:30 | Повідомлення # 8 |
Рядовой
| Насправді, мені сподобалася ця лаба. По-перше, в мене вже була створена почтова скринька,а по-друге лабораторна дуже цікава, адже, можна зареєструватись на сайті найкращого викладача. Як не дивно, вона в мене не викликала труднощів, тому що матеріал викладений систематизовано та доступно. Ще краще було б якби вдома був інет. . .
10081957
|
|
| |
Artem | Дата: П`ятниця, 27.11.2009, 17:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовой
| Ця лабораторна робота була нескладна, тому проблем з нею не виникало. Мені сподобалось те, що була можливість творчо підійти до створення власної сторінки користувача.
|
|
| |
Marina | Дата: Понеділок, 07.12.2009, 21:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовой
| Можу сказати одне,що в першій лабораторній роботі в мене не виникло ніяких проблем,все було зрозуміло!
|
|
| |
msiryska | Дата: Середа, 09.12.2009, 19:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовой
| мені також сподобалась ця лабараторна робота, все так просто, як вже писала Маргарита навіть студенту, у якого немає інтернету все має бути зрозуміло!
|
|
| |
Танюша | Дата: Четвер, 10.12.2009, 10:37 | Повідомлення # 12 |
Рядовой
| Мені дуже сподобалась ця робота, вона легка і зрозуміла!!)))
ЮТС
Повідомлення відредагував Танюша - Четвер, 10.12.2009, 10:44 |
|
| |
Anya | Дата: Четвер, 10.12.2009, 10:46 | Повідомлення # 13 |
Рядовой
| Матеріл першої лаби для мене був не складним ,тому трудношів не виникало. Ще роботу трішки спростило те,що у мене вже була створена поштова скринька.
|
|
| |
SvetlyachokST90 | Дата: П`ятниця, 18.12.2009, 15:34 | Повідомлення # 14 |
Рядовой
| Першу роботу я дуже швидко виконала, вона легка і цікава))). І правильно зауважила Маргоша навіть для тих, хто вперше побачив Інтернет, це саме про мене.
Повідомлення відредагував SvetlyachokST90 - П`ятниця, 18.12.2009, 15:39 |
|
| |
salnikkaterynasergiivna | Дата: Субота, 26.12.2009, 13:03 | Повідомлення # 15 |
Рядовой
| Вікі - це дуже цікаво і досить нескладно, але вимагає багато часу!!!
Повідомлення відредагував salnikkaterynasergiivna - Субота, 26.12.2009, 13:08 |
|
| |